Vrijwilligers

Wij zoeken altijd vrijwilligers! 

Ondersteuningscentrum De IJssel, Centrum voor leven met en na Kanker in de regio zoekt Gastvrouwen en Gastheren.

Heb je nog een paar uurtjes vrij per week  in je agenda, en zou je vrijwilligerswerk willen doen dat ‘’er toe doet‘’, wees dan welkom als Gastvrouw of Gastheer bij Centrum de IJssel, het centrum voor Leven met en na Kanker in Capelle, Krimpen of in het IJsselland ziekenhuis.

In het Centrum kan iedereen terecht die met kanker is geconfronteerd. Voor een kopje koffie/thee, een luisterend oor, maar ook om lotgenoten te ontmoeten, komen luisteren naar een Lezing door een deskundige, of meedoen aan een workshop zoals Beweegfit, Wandelen, StoelYoga etc. etc. Deze workshops worden door vakdocenten gegeven.

Als Gastvrouw of Gastheer ben je de drijvende kracht in onze gezellige huiskamer, verwelkom je de gasten, serveer je een kopje koffie of thee en luister je naar de verhalen, die onze gasten met je willen delen.

Wij zoeken mensen die wat tijd over hebben en er willen zijn voor de ander, die onbevangen een gesprek durven aangaan, die goed kunnen luisteren en de essentie kunnen oppikken.

Je staat er niet alleen voor, per dagdeel gaan wij uit van twee gastvrouwen die de klus samen klaren,  je krijgt handvatten aangereikt via de toerustingscursus (welke verplicht is) en die gegeven wordt door onze koepelorganisatie IPSO.

Verder krijgt je ondersteuning van onze manager Saskia Kok en kom je te werken in een  gezellig team.

Bel voor een afspraak met Saskia op 010-7370 69 of kom gewoon langs om een kopje koffie met ons te drinken en de sfeer te proeven. Dat kan op : maandagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur – woensdag tussen 10.00 – 16.00 uur, Donderdag tussen 10.00 – 16.00 uur en vrijdagmorgen tussen 10.00 – 13.00 uur.

Wees welkom, wij kijken naar je uit!