En dan is daar ineens December, alweer de laatste maand van het jaar. De donkere dagen voor Kerst komen er weer aan. Dagen waar Inloophuis de IJssel met u ook graag warme en gezellige dagen van wil maken. Het Inloophuis biedt voor de maand december dan ook een aantal gezellige activiteiten. Zo zijn er de workshops “Kerstversiering maken” en “Dennengroen/Kerststukje”; lekker creatief met elkaar gezellig aan de knutsel voor leuke decoraties thuis.
En wat te denken van de sfeervolle Lichtjestochten in zowel het Schollebos in Capelle als het Loetbos in Krimpen.
Ook is er natuurlijk onze verkoop van verschillende leuke en lekkere items.
Onder het motto “HUIS IN ACTIE” maken en verkopen onze vrijwilligers diverse items waarvan de verkoop volledig ten goede komt aan het Inloophuis.
Zo is er weer onze heerlijke wintersoep, onze koekjes en….nieuw dit jaar: het insectenhotel! We kunnen namelijk nog steeds een financiële steun in de rug gebruiken om ook volgend jaar weer mooie dingen voor onze gasten te kunnen blijven organiseren! Kijk voor alle acties op onze pagina bij ‘Nieuws’ en in de ‘Agenda’.

En dan is er ook nog de KERST-INN op 24 december in het Inloophuis in Capelle: een gezellige jaarafsluiting voor iedereen met koffie, warme choco,  kerstlekkernijen en meezingen met live kerstmuziek!!
En naast dit alles blijft bewegen natuurlijk belangrijk; dus kom vooral langs voor ons bekende beweegaanbod:
Stoelyoga (iedere maandag van 12.00 tot 13.00 in Capelle)
Beweegfit (lichte oefeningen onder begeleiding van onze oncologisch fysiotherapeut, iedere woensdag van 10.45 tot 11.45 u. in Capelle)
Wandelen met onze wandelcoach (donderdag van 13.00 tot 14.00 in Krimpen, Vrijdag van 11.00 tot 12.30 in Capelle)
Zwemmen; in het verwarmde doelgroepbad van Aquapelle ( iedere vrijdag vooraf koffie/thee en zwemmen van 12.00 tot 13.00u. in Capelle)

Voor al deze en overige activiteiten verwijzen wij u graag naar de agenda, waar u zich ook kunt aanmelden voor alle activiteiten en workshops.
Wilt u zelf, of kent u iemand, die eerst eens wil kennismaken in het Inloophuis voor een gesprek met onze gastvrouw/heer?
Op de website kunt u zich daarvoor HIER aanmelden. Kijk bij ‘nieuws en links’ en klik op ‘online workshops’ voor de activiteit die u online kunt meedoen. Ook bij ‘Informatie’ kunt u veel interessante berichten lezen. Hopelijk tot spoedig, u bent van harte welkom!